SHOP

 BILET GOLD MASTERCLASS GOAR (PLATA CU CARDUL)

BILET GOLD MASTERCLASS GOAR (PLATA CU CARDUL)

Fiţi primul care scrie un comentariu acestui produs

1.880,00 RON

Availability: În stoc

BILET GOLD MASTERCLASS GOAR (PLATA CU CARDUL)

MASTERCLASS GOAR Avetisyan in Bucuresti, 25 NOIEMBRIE 2018

Cel mai renumit vlogger makeup artist, recunoscut pentru tutorialele sale excepționale și numărul mare de fani de pe instagram VINE ÎN ROMÂNIA.
Pregătește-te să fii surprins de idolul makeup artistilor! GOAR AVETISYAN va susține un masterclass în București, pe 25 noiembrie, în cadrul căruia va face 2 demonstrații de makeup pe temele: MACHIAJ DE MIREASĂ, MACHIAJ SMOKEY EYES( MACHIAJ DE TRANSFORMARE) .

Preț bilet:

GOLD: 400 EURO
- locuri incepand cu randul 2
- participare masterclass
- coffee break
- masa de pranz inclus in preț
- mapa materiale event
- goodie bags din partea organizatorilor în valoare de 150 euro

Locurile sunt limitate, așa că ocupă chiar acum un loc pentru a face parte dintre norocoși.Masterclassul va beneficia de traducere simultană din limba rusă în limba română.

Locația este în curs de stabilire !!!!!!!!

Locurile la masterclass se ocupă în ordinea achitării biletului și în funcție de categorie.

PREGĂTEȘTE-TE PENTRU GOAR!

Eveniment organizat de ASOCIAȚIA MAKEUP ARTIȘTILOR DIN ROMÂNIA: TOGETHER FOR BEAUTY, cu sprijinul ANDRA COSMETICS ȘI SINZIANA IARU.

ÎNSCRIERI și detalii la: [email protected], 0769233268

MASTERCLASS GOAR Avetisyan in Bucharest
+ -

Descriere

Detalii

BILET GOLD MASTERCLASS GOAR (PLATA CU CARDUL) MASTERCLASS GOAR Avetisyan in Bucuresti, 25 NOIEMBRIE 2018 Cel mai renumit vlogger makeup artist, recunoscut pentru tutorialele sale excepționale și numărul mare de fani de pe instagram VINE ÎN ROMÂNIA. Pregătește-te să fii surprins de idolul makeup artistilor! GOAR AVETISYAN va susține un masterclass în București, pe 25 noiembrie, în cadrul căruia va face 2 demonstrații de makeup pe temele: MACHIAJ DE MIREASĂ, MACHIAJ SMOKEY EYES( MACHIAJ DE TRANSFORMARE). Preț bilet: GOLD: 400 EURO - locuri incepand cu randul 2 - participare masterclass - coffee break - masa de pranz inclus in preț - mapa materiale event - goodie bags din partea organizatorilor în valoare de 150 euro Locurile sunt limitate, așa că ocupă chiar acum un loc pentru a face parte dintre norocoși . Masterclassul va beneficia de traducere simultană din limba rusă în limba română. Locația este în curs de stabilire !!!!!!!! Locurile la masterclass se ocupă în ordinea achitării biletului și în funcție de categorie. PREGĂTEȘTE-TE PENTRU GOAR! Eveniment organizat de ASOCIAȚIA MAKEUP ARTIȘTILOR DIN ROMÂNIA: TOGETHER FOR BEAUTY, cu sprijinul ANDRA COSMETICS ȘI SINZIANA IARU. ÎNSCRIERI și detalii la: [email protected], 0769233268 MASTERCLASS GOAR Avetisyan in Bucharest

Additional

Informaţii adiţionale

Marime Nu

Etichete

Etichete produse

  • No tags connected to product

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.

Comentarii

  1. Fiţi primul care scrie un comentariu acestui produs

Write your review

Scrieţi propriul comentariu

You're reviewing: BILET GOLD MASTERCLASS GOAR (PLATA CU CARDUL)