In cautare de locuri noi, oportunitati si cu multa dorinta de invatare! Asa trebuie sa fim mereu. Azi, faceam o retrospectiva a tot ce am facut in ultima perioada si mi-am dat seama ca anul asta am mizat, poate mai mult ca niciodata pe educatie in makeup. Si, poate tot mai mult ca niciodata, sunt super fericita. Pentru ca stiu ca asta conteaza teribil si stiu ca exista tot acel potential de evolutie.

            Long story short: invatati si nu ratati nicio ocazie si niciun eveniment care se iveste, pentru ca sunt cele care vor pune caramida, peste caramida. Atunci parcursul vostru se va duce catre un stadiu aproape complet!

            Nu vreau sa mai lungesc asta pentru mult timp (desi e maga important tot ce am spus), pentru ca articolul vreau sa fie despre MAKEUP FEST! DA! Inca un festival (asa cum imi place sa spun), la care chiar abia astept sa merg!

            MAKEUP FEST este deja ajuns la cea de-a șasea ediție! E un super show in care profesionisti din intreaga Romania se reunesc pentru a discuta si pentru a face demonstratii despre cele mai noi trenduri in materie de makeup.

            Anul acesta organizatorii promit o super paleta de cunostinte pentru cei la inceput de drum, dar si sfaturi foarte utile pentru cei care sunt deja la un nivel avansat sau master. Experienta se anunta a fi diversa, de la machiaj de zi cu zi, la body paiting, machiaj cu efecte speciale sau fantezia.

            Chiar daca aveti o atractie spre lumea televiziunii si filmului, acolo unde e neveoie de un alt tip de machiaj sau daca, pur si simplu, vreti sa acumulati cunostinte, AICI E LOCUL! Industia si cele mai bune realizari vor fi examinate si le vom intelege impreuna. Nu e asa ca suna super fain? In plus, ne vedem la STAND, unde v-am pregatit multe surprize si ca intotdeauna OFERTE SPECIALE!!!!!

            Abia astept MAKEUP FEST, apoi GOAR si lista pe anul asta simt ca e checked (cu toate ca stam pe faza pentru noi eventuri). Sper ca si voi sunteti la fel de entuziasmate cum sunt eu acum si abia astept sa imi scrieti sa vedem cine ia parte la acest show! Un nou event, o noua oportunitate pentru selfie-uri cu #TogetherForBeauty, right?

Mai multe detalii despre MakeupFest gasiti PE PAGINA DE EVENIMENT.

Pe curand,

A voastra,

Andra