M-am plimbat zilele astea in cateva studiouri de makeup din California si va recunosc ca am ramas placut impresionata de atentia la detalii pe care o acorda profesionistii de aici. Si am stiut ca mi-ar placea sa vad asta si la noi... sa fim la fel de atente. Ar fi timpul sa nu ne mai multumim cu deplasarile la cliente, machiatul pe scaunul de la bucatarie si cu lumina care abia intra printr-o fereastra. Hai sa avem coltisorul nostru si sa il aranjam in asa fel incat fiecare obiect sa vorbeasca despre arta machiajului, pe care o iubim.

Si ca tot va vorbeam data trecuta despre mini-vacanta de care makeup artistii se bucura in primele saptamani din august, mi-a venit in minte si gandul asta. Daca tot nu avem planificat niciun concediu sau deplasare, atunci ne-am putea gasi inspiratia de care va vorbeam chiar acasa, „intre ale noastre”.

Precum tehnica, trendurile pe care le urmarim si asa mai departe; la fel de important e si locul in care muncim. Mai ales daca chiar vorbim de „munca = pasiune”. Asadar, ce ati spune sa redecoram?

Trebuie sa ne gandim la faptul ca pentru makeup artisti urmeaza o perioada de minim 3 luni de full sezon, iar apoi, nu avem timp sa respriram ca incepe sezonul sarbatorilor de iarna. Asa ca este nevoie sa ne petrecem timpul intr-un spatiu cat mai cozy si placut. Ne vom simti noi mai creative, dar si clientele noastre se vor simti rasfatate, ca niste actrite de la Hollywood ce stau pe scaunul de machiaj, gata sa apara in fata camerelor.

Poate nu va dati seama, dar fiecare obiect pus la locul lui chiar poate pune in evidenta machiajul pe care il realizati, dar influenteaza mai ales starea de spirit din timpul sedintei de makeup. Cu gandul asta in minte, mai punem un ghiveci cu flori, o rama cu o poza sau cu un mesaj care sa ne inspire sau o noua diploma obtinuta la ultimul masterclass. Apropo de masterclass, sper ca in noiembrie toata lumea va avea pe perete o diploma de la masterclass-ul GOAR. Este de neratat!

O masuta noua, un scaun confortabil sau un suport nou pentru pensule... Dacă ceva ne-a lipsit sau ne-a stresat pana acum, e timpul sa profitam de vacanta si sa mai aducem lumina (btw, ati vazut luminile de la Glamcor? Le gasiti de vanzare AICI – sunt WOW).

Hai sa lasam toate lucrurile din jurul nostru sa prinda un contur, o armonie care sa ne aduca un plus starii de bine si sa facem mereu lucrurile cu placere si drag! Atunci se vad si cele mai frumoase rezultate: cand ne implicam cu tot sufletul, cu toata daruirea, nu numai la suprafata.

 

Pe curand,

A voastra,

Andra.