V-ati gandit vreodata cat de mult impact aduceti prin ceea ce faceti? Cum fiecare culoare, fiecare pensula conteaza la ceva, chiar si la zambetul de la final? Eu m-am gandit de multe ori... poate d-asta nu m-am oprit niciodata. Nu am spus ca vreau sa pun punct la nimic, ci mereu am mai adaugat cate o virgula... si tot mai am virgule de pus.

            Nu vreau sa o dau in siropisme. Vreau doar sa mai trag din cand in cand semnalul: ca e important sa facem ceva cu vietile noastre si, la fel de important, atunci cand am gasit drumul bun sa nu ne oprim din a-l pava.

            Eu am pornit de la o paleta de makeup pe care mi-o doream, iar azi stiu ca am contribuit la ceva in industria din Romanaia. Ceva la care uneori nu aveam curaj sa visez macar, dar care, prin munca, s-a transformat in realitate. Azi, sunt aici si va scriu in timp ce ma gandesc ca mai e doar putin pana cand GOAR vine si la noi in tara, iar lucrul asta este pur si simplu WOW.

            DA, RECUNOSC! Sunt fascinata de GOAR, pentru ca ma uimeste cu totul. O fata incredibila, care a dus pasiunea la rang de arta si, mai important, a orientat pasiunea spre oameni. Iar pentru asta merita sa ne scoatem palariile.

            V-am mai povestit despre GOAR si sunt sigura ca, daca sunteti makeup artisti, nu aveti cum sa nu fi auzit despre lucrarile ei. GOAR e makeup artist in Rusia, dar unul iubit de o lume intreaga. Asta pe bune, pentru ca oamenii vin dupa ea la aeroport si o urmaresc oriunde merge. Btw, are 5,3 milioane de followers pe Instagram, deci nici nu mai e nevoie sa spun altceva.

            GOAR a facut ca makeupul sa nu mai fie doar o meserie. Sa fie un mod prin care aduce fericire. Pentru asta a castigat pe deplin tot respectul meu! Transformarile pe care le face au uimit pe toata lumea, iar femei care treceau prin stari grave (erau maltratate, desfigurate, aveau arsuri etc.) au invatat ca in oricine exista frumusete: trebuie doar sa o scoata cineva la lumina. Iar cei ce fac asta, my beauties, se numesc makeup artisti. D-asta, sa fiti mandri de ce realizati!

            Vreau sa mai spun doar atat. Femeia asta e un izvor nesecat de inspiratie: in makeup si in viata. Aveti si avem atatea de invatat de la ea, ca nu as sti de unde sa incep. Sper ca sunteti la fel de nerabdatoare ca mine sa o cunoasteti si ca ne vedem intr-un numar foarte mare la Masterclass GOAR, pe 25 noiembrie 2018, la Hotel Intercontinental!

            Abia astept ziua in care o sa facem FOR REAL cunostinta cu ea! Stiu ca industria din Romania are multe de oferit, iar voi veti alege mereu drumul cel bun, in care sa evoluam impreuna si sa fim mereu #TogetherForBeauty! Are you in?

 

Pe curand,

A voastra,

Andra