13 cafele la Starbucks,  2 bluze de la H&M, 2 facturi la telefon sau 2 facturi la internet, 80 de doze de Coca Cola, 1 fond de ten, 40 de Milka cu Oreo,  1 vopsit par mediu, 6 mese la KFC, 40 de ceaiuri de vanilie, 2 rame foto de la Zara Home, 1 sfert de asigurare la masina, 1 set de farfurii de la Ikea, 10 seturi de gene false, 2 pensule. Lista poate continua. Lucruri sau produse care pot fi facute/cumparate cu numai 200 de lei. Dar cum ar fi ca de cei 200 de lei sa poti sa si inveti ceva, sa intri intr-o comunitate misto, sa socializezi si sa cunosti oameni cu aceleasi pasiuni?

Cum ar fi daca ai folosi cei 200 de lei sa te inscrii la un seminar de make-up intr-o Caravana cu surprize si secrete? Secretele machiajului, mai exact, o caravana condusa de Sinziana Iaru si Andra Cosmetics.

Cand am gandit cu Sinziana aceasta caravana, am gandit-o mai mult decat un seminar, am gandit-o ca pe o mare intalnire a iubitorilor de make-up in mai multe orase. Orase in care poate nu o sa mai mergem niciodata, dar in care dorim sa ne lasam amprenta, sa cunoastem oameni si ei sa ne cunoasca pe noi.

Daca si tu vrei sa schimbi in luna martie cele 13 cafele la Starbucks pe un seminar de make-up, atunci te asteptam la cea mai cool caravana dedicata machiajului. Mai jos ai toate detaliile.

8 orase vor fi vizitate de Caravana Secretele Machiajului, la care sunt asteptati make-up artisti, cosmeticiene si pasionati de make-up. Promitem o zi memorabila, cu informatii pe masura si multe produse cosmetice.

Program:

9.00 - Deschidere zi eveniment

Demonstrație de make-up by Sinziana Iaru "Machiaj de mireasă"

Pauză

Demonstrație de make-up by Sinziana Iaru "Machiaj de ocazie"

+ Tips and tricks make-up (puteti pune orice întrebare și se răspunde)

+ detalii despre secretul unui before and after de efect

+ top 10 produse care schimbă radical machiajul și nu tebuie să vă lipsească din trusă

În tot acest timp Andra Cosmetics organizează mini târg cu produse de make-up.

14:30 - Închidere eveniment

Orașele în care mergem în perioada 20-31 martie sunt:

Constanta: Hotel Oxford - 22 martie

Galati: Hotel Faleza by Vega - 23 martie

Iasi: Hotel Unirea - 24 martie

Bistrita: Hotel Metropolis - 26 martie

Cluj: Hotel Panorama Business - 27 martie

Sibiu: Hotel Stefani - 29 martie

Pitesti: Hotel Victoria - 30 martie

Bucuresti: We love Digital Hub - 31 martie

Orașul tău nu se află pe listă? Caută cel mai apropiat oraș și participă alături de noi.

Înscrierea la #caravana se realizează numai după achitarea integrală a biletului de intrare. Pretul de participare este 200 + tva, adica 238 lei (comisionul de depunere de la banca este suportat de depunator).

Locurile sunt limitate si inscrierea se face pana pe 5 martie.

Detalii și înscrieri în privat  pe pagina de facebook sau la telefon 0769233268.