gene false spalate

 

Genele false se pot spala. Nu eu am descoperit asta si nu e o fraza care tine de marketing. E purul adevar. Aceasta informatie am primit-o de la una dintre clientele mele fidele care adora sa testeze produse si rezistenta acestora. Astfel a testat si genele Andra s Wink, le-a purtat de câteva ori (vreo 15 cica) și ai apoi le-a oferit testul suprem, le-a spalat. Concluzia, genele arata ca noi.

Bineinteles ca spalarea genelor nu se recomanda decat daca sunt folosite de aceeasi persoana. De exemplu, o clienta fidela care se machiaza azi si pleaca cu gene false, se poate intoarce cu genele in cutie peste 2-3 saptamani si ii pot fi reaplicate, acestea aratand ca noi.

Andreea Ioan, caci ea este clienta fidela si prietena mea, make-up artist de meserie, a spus pe pagina sa de facebook ca “le-am spalat si curatat de urmele de adeziv si rimel. Am pulverizat pe ele solutie pt curatat pensulele Make Up For Ever pt a dizolva bine de tot adezivul (cred ca mergea la fel de bine demachiant bifazic, pe baza de ulei), le-am "sapunit" si clatit bine, apoi le-am periat si pus la uscat. Si sunt ca noi! Sunt atat de bune, de o calitate exceptionala, incat nu pot sa ma despart de ele dupa cateva purtari!”

Ei bine, ce ar mai fi de spus in acest caz? Ma bucur ca aceasta caracteristica a genelor mele a fost descoperita chiar de o clienta, pentru ca bucuria a fost dubla. Stiam si intotdeauna am promovat faptul ca genele din portofoliul meu sunt de o calitate superioara, atent lucrate, cu importanta pe detalii si pe rezistenta.

Ca sa va convingeti ca acest articol nu este unul PR-istic si ca am ales sa relatez doar pentru a va dea idei, va invit si pe voi sa purtati genele Andra Cosmetics de mai multe ori si mai apoi chiar sa le spalati.

Astept parerea voastra.

Pe curand!

A voastra,

Andra