Inca ma reobisnuiesc cu fusul orar de aici, din California, dar pentru momentele de nesomn sunt fericita ca pot sa va mai scriu cateva randuri si astfel sa fiu si aici, dar si alaturi de voi.

De cand am ajuns ma tot gandeam ce sa va povestesc mai intai. Cred ca ar fi bine sa aduc in discutie super organizarea oamenilor de aici, lucru care m-a facut sa ma gandesc la posibilitatile pe care noi le avem in tara. Tocmai de aceea vreau sa va reamintesc de aplicatia pe care am dezvoltat-o impreuna cu echipa mea acum mai bine de un an.

Am fost fericita sa pot spune ca si noi suntem in pas cu evolutia tehnologiei, ca make-up artistii din Romania sunt foarte prezenti in online (uneori, chiar prea mult poate, dar asta e alta discutie...) si ca am pus bazele primei aplicatii din Romania dedicata make-up artistilor,  ANDRA COSMETICS APP.

De curand am implinit un an de cand aceasta idee a prins contur si chiar vreau sa va amintesc motivele pentru care ar trebui sa va descarcati aplicatia, care per ansamblu e foarte practica deoarece:

1.  Poți face shopping rapid, cu doar 2-3 click-uri.

2. Știi toate ofertele, pentru ca primesti notificarea direct pe telefon.

3. Fiecare articol de pe blog apare mai intai in aplicatie apoi pe retelele sociale.

4. Poti sa verifici mereu stocul de gene pe care il ai, incat sa nu te trezesti descoperita.

5. Daca apesi „allow notification” o sa primesti notificari haioase, fara sa facem insa spam.

6. Daca ai pierdut telefonul, contul ramane activ si oricand poti sa te reconectezi de pe un altul si sa nu pierzi nicio informatie stocata.

7. Ajuat make-up artistii, dar e la fel de folositoare si pentru cosmeticieni, hairstylisti sau alta meserie din sfera de beauty.

8. AGENDA!

Da, agenda aceea pe care de multe ori am ratacit-o, pe care am mai uitat-o acasa, dar care este atat de importanta, acum e integrata in aplicatie. Nimic nu se pierde si nu necesita cautari. In plus, e o agenda speciala pentru ca ofera multe alte optiuni pe langa calendar precum: selectarea tipului de machiaj, a preturilor, clientilor fideli sau cei de pe lista neagra, grafice si stocuri.

Utilitatea o sa o descoperiti voi cu adevarat dupa ce va descarcati aplicatia, iar daca ati facut asta deja abia astept sa imi povestiti cum vi se pare. Eu stiu ca sunt foarte fericita ca si industria din Romania creste vizibil, ca pot sa contribui si pot sa fac ceva care conteaza. Asta voi cauta mereu sa fac si sper ca si voi la fel!

✔️ Aplicația este disponibilă pe ambele platforme și poate fi descărcată gratuit de aici: http://q.simpapp.ro/a/68

Imbratisari,

A voastra,

Andra.