Chiar daca fac parte dintre oamenii care iubesc sa ofere cadouri fara ocazie, fara motiv si fix cand ceilalti nu se asteapta, trebuie sa recunoastem ca magia care ne invaluie in luna decembrie e deosebita. E speciala in felul ei si chiar inspirationala si daca oamenii sunt mai buni macar o luna pe an inseamna ca avem o speranta si poate candva lumea asta o sa fie mai buna. Ca sa va arat cat de mult imi doresc sa sarbatorim Craciunul impreuna si sa ne bucuram de tot ce inseamna sarbatori m-am gandit sa petrecem o zi frumoasa (care intre timp s-a transformat in doua) la #AndraCosmetics “Acasa” si asa a luat nastere Andra’s Christmas Sales Day.

Craciun fara cadouri nu exista iar Andra’s Christmas Sales Day va fi plina de cadouri, oferte si surprize si plina de Sinziana Iaru, pe care am invitat-o sa ne faca o demonstratie de machiaj cu o tematica de sezon. Cu totii ne dorim sa aflam care sunt tendintele machiajelor de Craciun si Revelion si le vom afla impreuna pe 12 si 13 decembrie. Pe 13, cele 30 de locuri s-au ocupat, dar va asteptam sa va inscrieti pentru 12 decembrie. Costul seminarului e promotional, cu numai 150 de lei aflati tot ceea ce trebuie sa stiti pentru realizarea unui machiaj spectaculos de Craciun si Revelion.

Buretei beautyblender, plasturi Shadowshields, paleta de unica folosinta Glamcor,  primer si finishing spray de la Skindinavia, gene 25 de modele si banda si individuale și multe alte produse vor fi in raftul cu reduceri, gata de achizitionat.

Pe langa ofertele de nerefuzat, pachetele tip cadou de Craciun la preturi promotionale, avem si o tombola cu premii substantiale. Cum va suna Premiul I:  1 CURS DE MAKE-UP BAZA INTENSIV în 2017 si Premiul II 1 kit de produse format din: 1 burețel beautyblender, 2 seturi de gene Andra's Wink, 1 tricou Andra Cosmetics și un primer Skindinavia.

Daca va suna bine atunci pastrati-va loc in calendar si veniti la Brasov sa petrecem impreuna luna cadourilor, sa bem ciocolata calda, sa ne bucuram de bradul de Craciun, sa facem propria noastra sarbatoare, Craciunul in stilul nostru.

Pe curand,

A voastra,

Andra

P.S. Minunatele fotografii sunt realizate de Vanilla Roads.