Curand implinesc un an de cand am luat decizia sa schimb lucruri in viata mea, sa construiesc si sa ma extind. De atunci si pana acum am avut o perioada intensa, in care am scris cu drag pentru voi, in care mi-am facut prieteni si chiar si dusmani. Cam dur cuvantul dusmani, mai bine zic oameni cu care nu rezonez si care nu ma plac. Avand aceste ganduri in minte, vazand ca “my wish list” e aproape indeplinita, ma gandeam ce as putea sa-i mai cer lui Mos Nicolae. Care ar putea sa mai fie surpriza din ghetele mele?

Si surpriza nu a intarziat sa apara, ghetutele mele au fost pline cu vesti bune in aceasta dimineata printre care si vestea ca Sinziana Iaru Makeup School powered by Andra Cosmetics se va ocupa de make-up la “Ghidul Miresei Bridal Show”.  Mai exact, Sinziana si cu mine, impreuna cu top 5 cele mai bune cursante care au absolvit scoala noastra vor forma #TeamSinziana. O zi intreaga ne vom afla printre rochii de mireasa si machiaje dedicate pentru cel mai mare show bridal.

Desi am tot amintit eu ca Andra este prietena make-up artistilor, mi-am dat seama ca mare mea iubire este totusi sa machiez. Este sa machiez si sa fiu multumita de produsele pe care le folosesc, de rezultatele pe care le am. Satisfactia ca vad o clienta multumita cum se admira in oglinda, parca depaseste celalalte satisfactii.

Abia astept sa ma aflu in backstage la “Ghidul Miresei Bridal Show” si sa realizez machiaje de mireasa, tendinte 2017, sa ma joc cu farduri si texturi deeosebite, sa blend-uiesc la foc continuu si sa imi admir mai tarziu, pe scena, modele cum defileaza. Ce mi-as putea dori mai mult, nu?

Daca sunteti si voi curioase cum sunt eu ca make-up artist, stati pe aproape, urmariti hastagul #TeamSinziana si promit sa imortalizez fiecare moment si sa-l impartasesc cu voi. Concluzia de acest Mos Nicolae este ca #AndraESiMakeupArtist.

Pe curand,

A voastra,

Andra